Home

Rabobank Clubsupport

4 oktober 0:00  Vanaf 4 oktober kunnen de leden van de RABOBANK weer meedoen aan Clubsupport. Dus geef Uw stemmen aan VV STEEN AUB.

46x gelezen

FSH cup 2021

3 september 14:00  Na er een paar jaar van tussen te zijn geweest, gaan we toch weer de FSH cup organiseren op 30 oktober aanstaande. De categorieën zijn JO6 t/m JO12. Hopelijk volgen er snel een groot aantal aanmeldingen. Dit aanmelden kan via deze site onder de tab FSH cup 2021.

295x gelezen

PLUS spaaractie

2 september 18:15  Help onze club met PLUS sponsorpunten. Vanaf 5 september ontvang je een sponsorpunt bij elke 10 euro aan boodschappen. Spaar digitaal mee voor VV STEEN. Alvast bedankt.

80x gelezen

Zomeractie Bodyline

28 juni 12:45  Zomeractie bodyline Voor aangesloten verenigingen.

127x gelezen

zomer abonnement Smash

21 mei 8:00  Beste leden van VV STEEN, Tennisvereniging Smash heeft ook deze zomer een bijzondere aanbieding, die speciaal op jullie (voetbal)lijf is geschreven. Voor slechts 50 euro ben je van juni t/m augustus volwaardig lid van TC Smash. Jeugd tot 18 jaar betaalt zelfs maar 30 euro. Voor dit bedrag kun je op onze vereniging tennissen wanneer je wilt en deelnemen aan activiteiten. Daarnaast mag je het hele jaar meedoen aan KNLTB toernooien, op onze vereniging maar ook daarbuiten. Naast clublid wordt je bij ons namelijk ook automatisch bondslid van de KNLTB. Als er mensen zijn die interesse hebben in tennislessen kan dit ook geregeld worden. Een leuke manier om tijdens de zomerstop met je vrienden of team sportief en gezellig bezig te blijven! Zie ook bijgevoegde flyer. Interesse? Aanmelden kan eenvoudig via de website www.tcsmash.nl (klik op Lid worden en vervolgens op aanmelden -> online inschrijf formulier) of stuur een mailtje naar info@tcsmash.nl. Hopelijk tot ziens! Met vriendelijke groet, Namens TC Smash, Sebastiaan Millenaar Secretaris TC Smash info@tcsmash.nl

155x gelezen

Sluiting van de velden

17 mei 11:00  Heren en dames, trainers en leiders, Het hoofdbestuur heeft in overleg met de jeugdcommissie besloten de velden te sluiten per 31 mei a.s. Gezien dat er geen vooruitzichten zijn op mogelijke wedstrijden buitenom de eigen vereniging en de velden de nodige onderhoud behoeven is hiervoor nu gekozen en gaan we er van uit dat we volgend seizoen weer met z'n allen kunnen voetballen. We verwachten dat jullie zich hieraan willen conformeren en bij onoverkomelijke problemen hierover contact opnemen met Patrick Hemelaar. Dank voor jullie medewerking. Bestuur V.V. STEEN N.d. Johnny Rotthier

233x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!