wedstrijd van het nieuwe seizoen. De ploeg is ingestroomd in de knock-
out-fase van dit prestigieuze toernooi en wist nog niet waar het stond.

te hanteren voor het beschikbare spelersmateriaal zo effectief mogelijk op het veld
heffen maar uiteraard de vele wisselingen van positie maakte dit complex. Jaron op
doel was niet de verrassing en aanvoerder Boris als slot op de deur bleek ook een
juiste keuze gezien zijn zeer degelijke wedstrijd. Vice-aanvoerder Tijs op de
rechtsachter en Cas op linksachter klonk als nostalgie van de tijd uit F5 maar bleek
op het veld een verdedigingsblok op de flank verbonden door voorstopper Tim C, die
na even wennen duidelijk groeide in zijn rol. Centraal op de midden zorgden Marijn
(6) en Matteo (10) voor het nodige loopwerk en verdeling van het spel, geholpen op
de flank door Delano (rechts) en Yari (links). Voorin waren de (voor het oog)
kanonnen Xander en Ernst geposteerd. Nick, Jorian, plus jeugdspelertjes Boaz en
Niek (eerste helft gevlagd) zaten als verse inbreng op de bank. Ruben (tweede helft
gevlagd) nog herstellende van een neuskwetsuur was meegereisd ter ondersteuning
van zijn team ( ) en technisch manager van Steen 5 Mathijn keek mee naast de
dug-out op een stoeltje.

De wedstrijd begon goed een overwicht voor Steen 5, ruimte werd goed benut maar
zonder nog echt gevaarlijk te worden, de spitsen werden nog niet echt in stelling
gebracht. Terneuzen stond echter positioneel zeer goed en was met spelhervatting
voorin levensgevaarlijk.

Na een paar benauwde situaties was het uiteindelijk via een onhoudbaar schot
in de kruising toch raak, 1-0.
Voor rust kwam Steen 5 door een zeer nette aanval toch door de linies van Terneuzen
heen, Boaz stak Nick netjesdiep, laatstgenoemde had een knappe actie in huis tot
de achterlijk en legde de bal panklaar voor Xander die nog net de scherpte miste
voor de afwerking. De ruststand bepaald maar het gevoel was goed, hier was iets mogelijk.
De tweede helft startte weer met het initiatief aan Steen-zijde met iets meer diepgang
als de eerste helft. Toch was het Terneuzen 4 dat scoorde door een zeldzaam
verslikmoment van Jaron, 2-0. Nu ging blijken of er mentale veerkracht aanwezig
zou zijn in het team. Delano nam zijn team bij de hand en met een strakke pegel
van 20 m zorgde hij ervoor dat Steen de aansluitingstreffer maakte, 2-1.
Steen begon echt goed te voetballen en creëerde de ene na de andere kans,
op het middenveld werd passes gestrooid. Ernst,
die de tweede helft alles gaf, werd een aantal keer goed gevonden en hield telkens
goed overzicht, helaas was Nick nog net niet gelukkig in de afronding. Via een
geniale pass van Niek werd Matteo voor de keeper gezet die onberispelijk afrondde,
2-2. Wederom was het Terneuzen dat scoorde vanuit de counter, 3-2, 4-2. De match
leek gespeeld, maar Steen 5 lijkt een karakter ploeg en bleef knokken en op zoek
naar doelpunten. Vijf minuten voor tijd werd Xander voor de keeper gezet en schoot
via de verre hoek raak, 4-3. Steen 5 voerde de druk ver op en de verdediging van
Terneuzen kraakte en verlangde naar het eindsignaal. Ondanks nog enkele kansen
bleef de 4-3 op het scorebord.
Ondanks de uitschakeling in het bekertoernooi kan er terug worden gekeken op een
fantastische start van het seizoen met een (vrienden)team dat potentieel heeft voor