mededelingen van het bestuur

27 december 2020 21:15

A. Totte

Beste voetbalvrienden,
Het afgelopen jaar was voor iedereen binnen onze vereniging een bijzonder jaar. We kijken terug op een onwerkelijk jaar. Bijzonder en onwerkelijk vanwege de Corona pandemie en de gevolgen daarvan voor onze vereniging en in het bijzonder voor ons allemaal individueel. Als sporters en vrijwilligers hebben jullie dit allemaal persoonlijk ervaren.
Sinds oktober zijn er wederom geen wedstrijden meer gespeeld. Gelukkig mocht onze jeugd t.e.m. 17 jaar wel trainen en onze senioren met beperkingen. Maar er gaat niets boven een goede gezondheid. Er was geen keuze en inmiddels zitten we zowat in een volledige lockdown. Sinds deze maand ligt zowat alles weer plat in de amateursport in Nederland met uitzondering van de trainingen. We missen de dingen die voor de crisis normaal waren.
En wat staat ons de komende maanden nog te wachten. Hoe houden we ons gemotiveerd om toch bezig te blijven voor een mogelijke start van de competities? Een moeilijk te beantwoorden vraag die iedereen van ons zelf zal moeten beantwoorden. Maar als bestuur gaan we er van uit dat er toch nog gevoetbald gaat worden. We moeten positief blijven. Blijf dus bezig, individueel of met je elftal volgens de geldende regels.
De afgelopen maanden is het bestuurlijk stil geweest. Dat wil echter niet zeggen dat we stil hebben gezeten. We hebben bijvoorbeeld de landelijke subsidiemogelijkheden benut om de club financieel draaiende te houden en daarnaast hebben de vrijwilligers doorgewerkt aan de accommodatie. De komende weken gaan we verder werken aan de accommodatie. De CV Installaties gaan we aanpassen omdat deze echt aan vervanging toe zijn.
Maar we hebben natuurlijk onze leden wel gemist. Het blijven bizarre tijden. Maar we moeten de moed er in houden.
Ik wil jullie namens het bestuur danken voor de inspanningen en begrip in 2020 en ondanks alles, jullie en al diegene die jullie lief hebben, fijne feestdagen wensen. En.. laten we er een mooi en gezond 2021 van maken.
En natuurlijk en vooral: blijf gezond.
Namens het bestuur,
Adri Totté
Voorzitter.
21-12-2020

Bron: SPP
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!