VV STEEN maatregelen i.v.m. Corona

6 november 2021 14:45

A. Totte

Beste voetbalvrienden van VV STEEN,

Op 6 november 2021 veranderen wederom de richtlijnen van de overheid en het RIVM. Middels deze mededeling maakt het bestuur de maatregelen bekend voor onze vereniging.

• Voor de buitensport geldt dat alleen voor de binnenruimtes van de sportlocatie (zoals kleedkamer, toilet, bestuurskamer, sportkantine) door sporters en publiek van 18 jaar en ouder, een Corona Toegangs Bewijs getoond moet worden.
Let op: er is een uitzondering voor mensen die functioneel aanwezig moeten zijn en voor vrijwilligers. Zij hoeven geen CTB te tonen. Denk hierbij aan trainers, coaches, leiders, onderhoudsprofessionals en alle vrijwilligers.

• Dit geldt echter niet voor ouders die meerijden naar uitwedstrijden, zij moeten bij binnen locaties wel een CTB tonen.

• Leiders, coaches en trainers zijn verantwoordelijk voor hun team dat gebruik maakt van de kleedlokalen.

• Bij het niet naleven van de regels zullen zij daarop worden aangesproken.

• Wij adviseren spelers en speelsters als zij geen CTB kunnen tonen, in wedstrijdkledij naar het sportveld te komen.

• Wedstrijdbesprekingen met het complete elftal, dus inclusief eventuele spelers zonder CTB, zullen in de open lucht moeten plaatsvinden (tribune alternatief).

• Vrijwilligers van onze vereniging zullen controleren en handhaven op de maatregelen.

Als bestuur vragen wij u vriendelijk alle medewerking te verlenen.

Wij vertrouwen erop dat een ieder zijn verantwoordelijkheid neemt ten aanzien van deze maatregelen en dat we samen weer een stap kunnen zetten in deze lastige materie.

Voetballen is onze sport en dat doen we het liefst onder normale omstandigheden! Maar helaas kan het op dit moment niet anders. Laten we er samen voor zorgen dat we binnen onze vereniging kunnen blijven sporten.

Namens het bestuur
Adri Totté
Voorzitter

Bron: SPP
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!